Bezorging of afhalen

Bij bezorging wordt € 7,50 bezorgkosten in rekening gebracht. 

Bestellingen worden binnen 5 werkdagen thuisbezorgd. 

Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. 

Is afhalen mogelijk?

Wanneer u voor dinsdag een bestelling heeft geplaatst, kunt u het vanaf donderdag ophalen bij Gasterij de Oale Marckt te Wierden in de proefkamer op de eerste verdieping.

Bezorging is mogelijk alleen in Nederland 

Retouren 

Hoe kan ik de wijn retour zenden?

Indien u een wijn wilt retourneren, plannen wij voor u een retouropdracht in bij PostNL. Dit verzoek kunt u indienen door het contactformulier 'neem contact op' op de website in te vullen. Na ontvangst van uw verzoek zullen wij in overleg met u een datum plannen wanneer de wijn retour gehaald kan worden. Wij dienen dit minimaal 48 uur van te voren aan PostNL door te geven.

Voorwaarden bij het retourneren: 

- U mag uw bestelling (of een deel daarvan) binnen veertien dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van redenen.

- Bij het retourneren worden alleen de kosten voor het retourneren (€ 0,65 per fles) in rekening gebracht. Voor de wijnen die retour gezonden zijn, ontvangt u van ons een creditfactuur. 

- Het is alleen mogelijk om wijn in de originele doos te retourneren. Mocht blijken dat de geretourneerde wijn bij ontvangst in ons magazijn niet in de originele doos is verpakt, dan wordt € 0,50 extra per fles in rekening gebracht

-U mag uw bestelling (of een deel ervan) binnen veertien dagen na ontvangst ook terug brengen naar Gasterij de Oale Marckt, alleen op vertoon van de originele rekening. Bij contante betaling van de rekening, zult u ook contant geld terug ontvangen.